fbpx

Billbordët më kreativë dhe më të rrezikshëm (Foto)

Gjithmonë reklamat bëhen për të tërhequr vëmendjen e një personi dhe për të krijuar një përshtypje jo të harrueshme lehtë.

Reklamat vendosën kryesisht në qytete, por edhe në autostrada.

Ato, kryesisht mundohen të jenë kreative, po shpesh bëhen edhe të rrezikshme, duke krijuar kështu edhe aksidente në trafik.

Më poshtë po ua japim edhe disa prej reklamave më kreative të vëna në billborde nëpër qytete të ndryshme në botë. /KosovaPress/

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

 

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close