fbpx

Nënë e bir diplomohen në të njëjtën ditë

Fatime El-Gafilij 48-vjeçarja e cila u diplomua në të njëjtën ditë me djalin e sa 22-vjeçar.

Nënë e bir kanë mbyllur me sukses ciklin e studimeve bachelor, ato kanë marrë pjesë në lëndët e përbashkëta, duke studiuar dhe konsultuar me njëri-tjetrin.

Vlen pwr tu theksuar dhe fakti se nëna 48 vjeçare, ka shënuar rezultate me të larta se i biri në disa lëndë të përbashkëta.

48-vjeçarja nga Arabia Saudite dhe i biri 22-vjeçar janë pranuar në nja nga universitet e SHBA-së dhe të dy kanë marrë pjesë në ceremoninë e diplomimit, ku nëna është diplomuarnë matematikë kurse i biri në inxhinierinë e naftës.

Sipas mediave, nëna ka në plan që të vazhdojë më shumë thellimet e saj në rrugën e studimeve, ajo ka në plan të vazhdojë studimet pas universitare, master dhe më pas doktoraturë, duke ndjekur gjurmët e të shoqit, i cili është diplomuarnë të njëjtin universitet.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close