fbpx

Një punonjës në spitalin e Shtipi dyshohet për keqpërdorime financiare

Ndaj një punonjësi në spitalin e Shtipi, policia financiare ka ngritur padi penale me dyshimin e keqpërdorimit të 23 mijë euro nga arka e spitalit.

Ai para një viti shumë herë ka marr para nga arka e Spitalit duke i evidentuar se i nevojiten për kontrolle mjekësore për patentë shofer, dhënie të provimit profesional dhe nevoja tjera.

Me këtë ai në mënyrë të paligjshme ka dëmtuar Spitalin me 23 mijë euro.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close