fbpx

LGBTI: Beteja që në fillim është e humbur, ne jemi gjithkund

Është e nevojshme një vështrim real i rrethanave shoqërore dhe nevojitet sigurimi dhe qasje efikase në drejtësi për të gjithë qytetarët pa dallime, porositën në protestën paqësore para Prokurorisë publike pjesëtarët e bashkësisë LGBTI në Maqedoni.

lgbtAto u shprehën të pakënaqur me ndryshimet e fundit kushtetuese posaçërisht nga amendamenti 33, ku rregullohet martesa vetëm ndërmjet një buri dhe një gruaje, për të cilën ato vlerësojnë se është diskriminuese.

10897006_707914692660336_7779537930691547577_n

10931331_707914445993694_7413439849266428061_n-702x336

10410882_707914289327043_6205576982817238293_n

Lajme të ngjashme

Back to top button