fbpx

Kontakt qendra e përbashkët e policive kufitare të Maqedonisë dhe Kosovës

Ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulloska sot në vendkalimin kufitar “Bllacë e Poshtme” së bashku me homologun e saj kosovar Skender Hyseni do ta lëshojnë në përdorim Kontakt Qendrën e re të përbashkët të policive kufitare të të dy vendeve.

Siç është paralajmëruar, në lëshimin në përdorim të kontakt qendrës së përbashkët  do të marrë pjesë edhe ambasadori i OSBE-së në Republikën e Maqedonisë, Ralf Bret.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close