fbpx

5 makinat më të sigurta në treg (FOTO)

Makinat e sigurta janë ajo ç’ka kërkon secili nga ne, kjo për faktin e aksidenteve që mund të na ndodhin herë pas here dhe mundësia mbrojtëse që ato të ofrojnë.

Euro NCAPI, shoqata e konsumatorëve dhe shoferëve në të gjitha vendeve të Bashkimit Evropian, ka listuar për konsumatorët makinat më të sigurta në treg. Sipas saj kjo është një listë vlerësimi mbi bazën e ndërtimit teknologjik që përfshin këto makina.

Nga fotot shikojmë se këto janë modele të zakonshme makinash dhe mundësia që ato të ofrojnë dhe mundësia që ato na ofrojnë për të qenë sa më të sigurtë gjatë drejtimit të një modeli të tillë.

Në foto tregohen makinat më të sigurta ku ju mund të zgjidhni dhe modelin që ju duhet nëse dëshironi të keni diçka familjare apo thjesht një makinë të vogël.

1.Mercedes Benz C-Klasë 

2. Nissan QashQai 

 

3.Land Rover Discovery Sport

4.VW Golf SportVan

5.Skoda Fabia

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close