fbpx

Siriza: Emër me parashtesë gjeografike

Emër me parashtesë gjeografike për gjitha përdorimet, jo vetëm për dyja shtetet është qëndrimi i Sirizas lidhur me çështjen e emrit të Maqedonisë që përsëriti Nadija Valavani, kandidat për deputet të Koalicionit të majtistëve radikal.

Sipas saj pasionet nacionaliste që përsëri u ringjallën në Ballkan janë halë në sy nëse nuk mjekohet me kohë me iniciativa bilaterale e multiraterale e cila sipas saj tentohet të fundosë stabilitetin dhe mundësi që të zgjidhen çështjet e hapura jo vetëm me Greqinë por edhe me gjitha shtetet tjera në rajon.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close