fbpx

Plenumi i Profesorëve, fton punonjësit e arsimit të përballojnë presionet

Plenumi i Profesorëve përkrah SASHK-un si organizatë e çdo anëtari të saj, duke inkurajuar njëkohësisht që të shfrytëzojnë çdo të drejtë kushtetuese për të bërë grevë.

“Dënojmë çfarëdolloj presioni duke përfshirë edhe kërcënimet për nderimin e arsimtarëve. Nëse vlera e grevës është ndalimi i marrëdhënies së punës si pasojë e presioneve atëherë zëvendësimi përfaqëson zhdukjen sistematike të grevës nga ana e shtetit.  Për këtë qëllim kundërshtoni çdo lloj presioni për të drejtat tuaja. Mos lejoni q presionet e drejtorëve dhe komunave”, thuhet në komunikatën e Plenumit të Profesorëve.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close