fbpx

Depozitat e qytetarëve gjatë 2014 kanë qenë 280 milion ndërsa kreditimi 170 milion denarë

Qytetarët dhe firmat në banka dhe kurismore në fund të vitit 2014 kanë ruajtur 286.028 milion denarë. Nga ata depozita në denarë kanë qenë 170.521 milion ndërsa në valuta të huaja 115.507 milion.

Sipas të dhënave të bankës popullore, personat fizik dhe personat që merren me veprimtari private në banka kanë ruajtur depozita në vlerë 203.607 milion denarë.

Në fund të vitit të kaluar vlera e kredive ka qenë 255.554 milion denarë. Kreditimi I personave fizik respektivisht amvisërive ka qenë  107.070 milion denarë.

Lajme të ngjashme

Back to top button