fbpx

Selmani: Kezharovski është i pafajshëm, pasi ta marrim vendimin do ta rishikojmë

Në lidhje me informacionin se Tomisllav Kezharovski sot është liruar me kusht, kryetari i SHGM-së, Naser Selmani, thotë se gazetari është i pafajshëm.

“Komenti i vetëm që mund ta jap është se Tomisllav Kezharovski është i pafajshëm. Përfaqësuesi jonë juridik ende nuk e ka marrë vërtetimin, pasi ta marrim vërtetimin për lirimin e tij do ta shikojmë dhe do të shohim çfarë më tutje.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close