fbpx

NSDP: Me investimin më të ri në Idrizovë, Gruevski mendon seriozisht për të ardhmen e tij

“ Tani më është e qartë pse policia në të njëjtën ditë me vënien ë gurthemelit të burgut të ri, arestoi aktivistët e njohur të VMRO-së, në të njëjtën ditë filloi gjykimi I Pasko Kuzmanit, ndërsa Gryevski vuri themelet e ndërtesës së ee të burgut në Idrizovë.

Është e qartë se Gruevski seriozisht mendon për ët ardhmen e tij dhe për të ardhmen e bashkëpunëtoreve të tij më të ngushtë”, thuhet në komunikatën e prtisë së Tito Petkovskit.

Lajme të ngjashme

Back to top button