fbpx

Real Madridi skuadra më e pasur në Botë

“Deloitte Football” e ka bërë vlerësimin e pasurisë të skuadrave më të pasura në botë. Real Madridi është skuadra më e pasur në botë edhe këtë vit. Pasuria e skuadrës madrilene kapë vlerën 549 milion euro.

Manchester United është skuadra e dytë më e pasur në botë me pasuri 518 milion euro. Barcelona, Bayern Munchen dhe PSG vazhdojnë top 5-shen e skuadrave më të pasura.
Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool e Juventus përfundojnë top 10-shen.

Ajo që bije në sy është se në 10 skuadrat më të pasura në botë, janë plot pesë angleze.

Rënditja:

1. Real Madrid: 549.5m (518.9m)
2. Man Utd: 518m (423.8m)
3. Bayern Munich: 487.5m (431.2m)
4. Barcelona: 484.6m (482.6m)
5. Paris Saint Germain; 474.2m (398.8m)
6. Manchester City: 414.4m (316.2m)
7. Chelsea: 387.9m (303.4m)
8. Arsenal: 359.3m (284.3)
9. Liverpool: 305.9m (240.6m)
10. Juventus: 279.4m (272.4m)

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close