fbpx

Karposh, arrijnë mësimdhënësit rezervë

Në shkollën fillore “Hristian Todorovski Karposht” janë sjellë disa mësimdhënës rezervë për të mbajtur mësimin në vend të atyre që e bojkotojnë atë.

Mësimdhënësit rezervë janë angazhuar edhe në shkollat e lagjes Kisella Vodë dhe në Gjorçe Petrov, njofton Infoplus. Në orët e pasdites pritet që SASHK të mbajë një mbledhje që të konstatojë gjendjen e bojkotit.

Kryetari i SASHK-ut Jakim Nedelkov thotë se ato zëvendësime për mësimdhënësit në bojkot janë duke u përdorë si lecka momentale, deri sat ë gjejnë dikë në listën për punësime në të ardhmen.

Nga MASH ende nuk kanë dhënë përgjigje se në cilat shkolla kanë dërguar mësimdhënësit për të zëvendësuar ata që bojkotojnë.

 

 

 

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Në Tetovë greva është përkrahur edhe nga nxënsit. MASH-in nuk duhet ta hudheq një murator i vetquajtur magistër që se din në çka ka magistruar. Reforma në arsim nuk mund tësjell një njeri që se di çka është arsimi. Dorhiqu ministër.

Back to top button