fbpx

Neurokirurgu Haliti: Ahmeti gjendet në observacion, gjendja e tij stabile

Neurokirurgu Destan Haliti thotë se gjendja  e Ali Ahmetit është stabile, me lëndime të lehta dhe është komunikativ, nuk ka lëndime në kokë.

“Gjendja e Ali Ahmetit është stabile, tani gjendet në observacion, ka lëndime të lehta trupore, por në kokë nuk është i lënduar, është komunikativ, në vetëdije dhe nuk ka  asnjë lloj rreziku për jetë. Pacienti i dytë, –  shoferi është i lënduar pak më tepër në kokë, dhe jashtë rrezikut për jetë, do të vathojnë të jenë në repartin e neurokirurgjisë dhe për gjendjen e më mëtejshme do tu njoftojmë” u shpreh neurokirurgu Destan Haliti.

Tags

Lajme të ngjashme

Komentet

Back to top button
Close