fbpx

Ja çfarë thotë BE për Trepçën

Bashkimi Evropian po e përcjell me vëmendje situatën lidhur konfliktin për Trepçën.

“Është me rëndësi që të shmangim eskalimin e situatës dhe që të gjithë të merren me qetësimin e gjendjes. Ekzistojnë disa opsione që të shmanget likuidimi i Trepçës. Do të ishte mirë që t’i jepet kohë adresimit të kësaj çështjeje konform ligjit të miratuar dje në Parlamentin e Kosovës”, tha Maja Kocijancic, zëdhënëse e Bashkimit Europian e ngarkuar me çështje të Ballkanit Perëndimor.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close