fbpx

Fidan Gashi, disanjeri shqiptar që sjell modën e botës

Një nga djemtë më simpatikë shqiptar i cili quhet Fidan Gashi dhe është me origjinë nga Kosova, vazhdon të jetë disanjeri që është një hap me modën në botë.

Fidani njëkohësisht është edhe mashkulli shqiptar që adhurohet shumë nga femrat VIP, ku gazeta jonë mëson se disa prej tyre edhe ngatërrohen se kush ta ketë djalin në krah. Gjithashtu ai është shumë i njohur dhe i kërkuar nga agjensitë e modës në mbarë evropën.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close