fbpx

Najçevska për qeverinë: “Për herë të parë sot u frikësuan me të vërtetë”

Profesoresha Mirjana Najçevska, pas zhvillimit të ngjarjeve me gazetarin Tomisllav Kezharovski i cili u lëshua në shtëpi vetëm pak orë para protestës së sotme të gazetarëve dhe qytetarëve, duke aluduar në qeverinë shkruan se për herë të parë u frikësuan.

“Për herë të parë u frikësuan me të vërtet.  Këtë duhet ta çimentojmë. Nga sot e tutje patjetër që të frikësohen edhe në ëndërr”, shkruan profesoresha Mirjana Najçevska.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close