fbpx

Qeveria shpalli edhe një konkurs për këshilltarë

Agjencia për administratë shpalli konkurs për punësimin e këshilltarëve dhe bashkëpunëtorëve në zyrën e kryetarit të Qeverisë. Ofrohet punësimi për pesë nëpunës shtetërorë edhe atë në pozitat si vijojnë: kshilltarë shtetëror për resurse njerëzore, këshilltarë shtetëror për çështje politike, dy këshilltarë shtetërorë për politikë të jashtme, si dhe një bashkëpunëtorë për çështje juridike.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close