fbpx

Ivanov për Ujin e bekuar në Tetovë dhe në Gostivar

Presidenti Gjorge Ivanov do të marrë pjesë në shënimin e festës së madhe ortodokse Uji i bekuar ­ në Tetovë dhe në Gostivar.

Në Tetovë presidenti do të marrë pjesë në meshën në kishën “Shën Cirili e Metodi” me të cilën do të kryesojë ipeshkvi i Tetovës dhe Gostivarit Josif dhe në ceremoninë e hedhjes së kryqit.

Në Gostivar në kishën “Shën Mëria” presidenti i Maqedonisë do të kyçet drejt procesionit që niset nga Kisha drejt urës së lumit Vardar për praninë e aktit të dorëzimit të kryqit të shenjtë.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close