fbpx

Gjysma e Maqedonisë e ngulfatur në ajrin e ndotur, Tetova mban bajrakun

Matjet e fundit të ndotjes së ajrit tregojnë për ndotjen e madhe në shumë qytete të Maqedonisë. Komuan Qendër, Lisice, Gazi Baba, Miladinovci mbajnë rekordin në kryeqytet, ndërsa Tetova mbanë rekordin në mesin e qyteteve tjera me ajër më të ndotur.

Nivele të larta ët ajrit të ndotur janë shënuar edhe në Kërçovë, Veles, Manastir, Kavadar dhe në Kocani, ku ndotja është 10 herë mbi masën e lejuar.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close