fbpx

Plenumi studentor përkrah protestat për Kezharovskin

Plenumi studentor përkrah protestën e gazetarëve kundër vendimit gjyqësorë për burgosjen e gazetarit Tomisllav Kezharovskit që është caktuar të mbahet të martën.

Sipas tyre në një shtet ky mbyllen gazetarët nuk mund të pritet mediume të lira. Plenumi studentor I fton të gjithë qytetarët që t’i bashkohen protestës së gazetarëve.

Sipas tyre neutraliteti dhe heshtja i ndihmon dhunuesit dhe asnjëherë të dhunuarit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close