fbpx

Nesër e hënë ditë jo pune

Ministria për Punë dhe Politik Sociale, bën të ditur se në përputhje me Ligjin për festat nesër dita e hënë është ditë jo pune për besimtarët ortodoks për shkak të festës fetare ortodokse në Maqedoni.

Njëkohësisht nga ministria besimtarëve ortodoks u urojnë festën.

Lajme të ngjashme

Back to top button