fbpx

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Komunikacioni në të gjitha rrugët shtetërore në Maqedoni zhvillohet në kushte dimërore, nëpër rrugë kryesisht të thata. Në disa vende mbetje të vogla të borës.

LAMM rekomandon kujdes në drejtimin e automjetit, shpejtësi të adaptuar gjatë qarkullimit dhe respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor. Kujdes të veçantë duhet pasur në akset të cilat kalojnë përmes grykave malore, veçanërisht në akset rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, ku mund të paraqiten shembje të vogla të dheut.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close