fbpx

Familjarët e të akuzuarve në ‘Detonator’ do ta bllokojnë rrugën

Familjarët e të dënuarve në aksionin “detonator” të dielën në orën 15 deri ën orën 16, në shenjë revolte ndaj vendimit të Gjykatës së Apelit ën Shkup, do të mbajë një protestë në rrugën rajonale Prevalec-Vinicë, më saktë menjëherë pas objektit Shagal në drejtim të Vinicës.

„Protestën do ta fillojmë nga vendi i krimit, e gjithë kjo histori filloi në këto dy qytete Koçan dhe Vinicë”, thonë familjarët e të dënuarve.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close