fbpx

U pamë në një përrallë…

“Nëse nuk piqemi, nëse pikëllima ka mall
Më harro bukur, thuaj u pamë në një përrallë!”

Azem Shkreli – Poet dhe Kritik letrar shqiptarë

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close