fbpx

Mijatoviq: Burgosja e sërishme e Kezharovskit, e papranueshme

Përfaqësuesja e OSBE-së për lirinë e mediave Dunja Mijatoviq sot ka dënuar arrestimin e serishëm të gazetarit Tomisllav Kezharovski.

“Atë që Kezharovski sërish është privuar nga liria është e papranueshme”, ka thënë Mijatoviq dhe ka shtuar se çdoherë ka luftuar dhe ka ritheksuar në rëndësinë e sundimit të së drejtës dhe punës së gjykatës, por ky aktvendim dhe burgosja e tij, sipas saj, “janë shqetësuese dhe përgjigje joproporcionale”.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close