fbpx

Selmani: Të gjithë jemi me Kezharovskin!

Vendimi i Gjykatës së Apelit në Shkup me të cilin dënohet gazetari Tomisllav Kezharovski me dy vjet burg është i padrejtë. Po dënohet një gazetar i pafajshëm vetëm pse ka publikuar dy tekste gazetareske, ku ka zbuluar keqpërdorime ne institucionet publike, shkruan në profilin e tij në Facebook Kryetari i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë Naser Selmani.

“Ne nuk e kemi ndërmend të pajtohemi me këtë sjellje skandaloze të gjykatave në llogari të të drejtave tona dhe lirisë, sic është liria e shprehjes dhe informimit, të garantuar me Kushtetutën e Maqedonisë”, shkruan Selmani

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close