fbpx

Aplikacioni në celular “Ajri im” do të na informojë se çfarë ajri thithim

Shfrytëzuesit e telefonave ‘android’ mund ta shfrytëzojnë aplikacionin të ashtuquajtur “Ajri Im” e cila tregon të dhënat nga ajri i ndotur ambiental. Në aplikacion mund të zgjidhni se nga cili stacion matës i dëshironi të dhënat.

Me instalimin e aplikacionit mund të zgjidhni nëse dëshironi të merrni edhe notifikime dhe të lajmëroheni kur ndotja e ajrit të jetë më shumë se sa ajo e lejuar në rajonet e selektuara.

Përveç versionit në celular ekziston edhe ueb faqja e aplikimit që mund ta gjeni këtu.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close