fbpx

Rriten dënimet deri në 1.500 euro për firmat që nuk do të mbajnë evidencën

Do të rriten dënimet për mosdorëzimin e vërtetimit për regjistrim dhe evidencën në  libra të kontabilitetit.

Dënimet për personat fizik nga ajo që është tani 150 deri në 500 euro do të rriten në 1000 deri në 1500 euro.

Kjo parashihet në ndryshimet e Ligjit për procedurë doganore i cili kaloi në leximin e dytë në parlament.

Siç sqaroi zëvendësministri i financave Ardian Xheladini, këto ndryshime pritet që të pengojnë zhvillimin e veprimtarisë së paregjistruar dhe ekonominë e zezë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close