fbpx

Vankovska braktis emisionin televiziv (VIDEO)

Profesoresha universitare Biljana Vankovski ka braktisur emisionin “Në Qendër” të gazetarit Vasko Eftov, pasi ky i fundit gjatë intervistës e pyeti për arsyen e mospjesëmarrjes në debatin për arsimin e lartë, pasi ishte ftuar nga kryeministri Gruevski.

“Nëse ju i besoni Gruevskit, atëherë nuk kam përse të flas me ju”, tha Vankovska dhe kërkoi fikjen e kamerave.

Ajo refuzoi të vazhdonte të fliste, me arsyetimin se “ju i besoni Gruevskit dhe unë nuk kam asnjë arsye të vazhdoj”.

“Ju po i devalvoni studentët”, vazhdoi Vankovska duke iu drejtuar gazetarit Eftov.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close