fbpx

Gazetarët nesër do të protestojnë para Gjykatës së Apelit

Shoqata e Gazetarëve së bashku me Sindikatën e Gazetarëve dhe Këshillit Iniciativë për lirimin e Kezharovskit nesër para gjykatës së apelit do të shprehin revolt ndaj vendimit për uljen e dënimit nga 4,6 vite në 2 vite burgim.

“Nesër në orën 11 I ftojmë të gjithë para Gjykatës së Apelit, ku do të shprehim revoltën tonë ndaj këtij vendimi”, thuhet në njoftimin e SHGM-së.

Gjykata po ashtu nesër do të informojë se Tomislav Kezharovski do të duhet të kthehen në burg apo do t’i vazhdohet paraburgimi shtëpiak.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close