fbpx

Si te kujdeseni per lulet e apartamentit ne muajt e dimrit?

Gjate muajve te dimrit , lulet e apartamentit vuajne shume per drite.

Gjate muajve te dimrit , lulet e apartamentit vuajne shume per drite. Ja perse edhe pse rrine ne te ngrohte, reduktojne shume aktivitetin e tyre vegjetal , duke hyre ne periudhe pushimi te pergjithshem.

Ja sugjerimet per tu kujdesur per to ne menyre sa me te pershtatshme deri ne ardhjen e pranveres.

Nga janari deri ne shkurt, armiqte kryesore per lulet e juaja te apartamentit jane drita e paket dhe pakesimi i lageshtise atmosferike, elemente qe kontribuojne ne tharjen e gjetheve. Prandaj mundohuni ti vendosni lulet afer dritares.Gjithashtu eshte e rendesishme ti afroni te gjitha sebashku , ne vazo te medha te mbushur me argjila te lageshta

Reduktimi i drites ne dhoma eshte nje nga shkaqet kryesore, te zverdhjes dhe te renies se gjetheve. Gjithashtu dhe ne rritjen e rrenjeve te dobta .

Ndres per te eliminuar parazitet do te ju mjaftoj te nje cope pambuk me uje dhe me sapun.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close