fbpx

Sindikata multietinke për arsim përkrah grevën e përgjithshme të SASHK-ut

Sindikata multietnike për arsim e përkrah grevën e Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SASHK) të paralajmëruar për më 20 janar.

Ato ftojnë anëtarët e saj dhe të gjithë të punësuarit në arsim dhe të gjithë ata që nuk janë anëtarë të ndonjë sindikate ti bashkëngjiten grevës së përgjithshme.

“Problemet në arsim janë të njëjta dhe ne duhet gjithë së bashku të mundohemi që ti përmirësojmë ato”, thonë nga Sindikata multietnike e arsimit.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close