fbpx

Karnavali i Vevçanit sërish fyen shqiptarët (VIDEO)

Nuk kanë munguar provokimet dhe fyerjet ndaj shqiptarëve edhe në këtë Karnaval të Vevçanit. Nga personat e maskuar të Vevçanit mund të dëgjoheshin skandime si “shiptar” dhe tjera, ndërsa në goditje ka qenë “Makedonija pat” dhe drejtori shqiptar Gajur Kadriu (minuta e 7-të), njofton Aktuale.mk.

“Rruga për në Vevçan është e pastër, në rregull është si ‘shqiptar’…për Maqedoninë një shkop më të madh…”, kanë qenë disa nga skandimet e personave me maska dhe improvizime të ndryshme.

Me këtë dyshimet dhe mundësinë e akteve dhe veprimeve fyese për myslimanët jo vetëm që u hoqën, por ata si duket gjithnjë e më shumë po shtohen, ndërsa për këtë gjithsesi se autoritetet duhet të ndërmarrin masat e duhura.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close