fbpx

Demir Hisari për herë të parë me flamur të komunës

Stemë të re dhe flamur së shpejti do të ketë edhe komuna e Demir Hisarit ku ditëve të fundit kanë arritur propozime nga konkursi për zgjidhje ideore për ndryshim të stemës dhe flamurit të komunës.

Nga Komuna thonë se këto dit komisioni do ti shqyrtojë propozimet dhe do të vendosë për stemën dhe flamurin e komunës.

Konkursi publik ka zgjatur dy muaj.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close