fbpx

FOTO: “Jo” ndryshimeve në arsimin e lartë

Studentët protestues rreth kuvendit kanë vendosur një shirit ku shkruan ‘vendi i krimit’ dhe deklaruan se Kuvendi është vendi ku do të mbytet autonomia e Universiteteve.

Plenumi i profesorëve i ftoi sonte qytetarët që me qirinj në dorë në mënyrë simbolike së bashku ta varrosin arsimin e lartë.

Foto: Novatv

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close