fbpx

Deputetët refuzojnë propozimin për largimin e Ligjit për arsim nga rendi i ditës

Propozim Ligji për ndryshimet në arsim sipas të cilit vendoset provimi shtetërorë është pika e 15 e rendit të ditës në mbledhjen parlamentare. Kryetari i parlamentit Trajko Veljanoski, duke lexuar rendin e ditës tha se para këtij Ligji për të cilin para parlamentit kishte protesta do të rishikohen ligjet për furnizimin me ujë si dhe disa ligje tjera.
Deputetja Roza Turpuzova Karevska, propozoi që të terhiqet nga rendi i ditës propozim Ligji për arsimin e lartë, por deputetët refuzuan me 60 vota kundër dhe 6 pro.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close