fbpx

Konkurs i ri për gara shkollore ndërkombëtare

Aces – Akademia për shkollat e mesme evropiane hap ciklin e ri për gara me projekte ndërkufitare dhe shkëmbim të nxënësve.

“Të nxisim solidaritetin: Të kujdesemi për të tjerët dhe ta ndajmë atë që e kemi!” është tema e konkursit të këtij viti për objekte ndërkufitare shkollore. Aces organizon për herë të tetë këtë konkurs dhe i fton të gjithë arsimtarët dhe nxënësit që të përgatitin Project, në bashkëpunim me partnerët ndërkombëtarë.

Propozimet për projekte mund të dorëzohen gjatë periudhës prej 15 janar deri më 15 prill të vitit 2015. Shkollat që do të paraqesin projekt më të mirë do të fitojnë një shumë të konsiderueshme të të hollave.

Konkurs i ri për gara shkollore ndërkombëtare

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close