fbpx

Shkup, studentët sërish në këmbë

Paketa ligjore pritet sot të miratohet në Kuvend. Plenumi Studentorë paralajmëroi se gjatë kohës kur do të mbahet seanca plenare në të cilën do të miratohet ndryshimet ligjore, ata do të tubohen para Kuvendit dhe do ti presin deputetët për ti duartrokitur .

Pasi të miratohet ligji, dy plenumet njoftojnë se aktivitetet e tyre të ardhshme do të jenë kampimi para universiteteve, mbledhjet e hapura dhe forma tjera protestuese.

Për shkak të protestës MPB ka ndërmarr të gjitha masat për zhvillimit të pandërprerë dhe të sigurt të komunikacionit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close