fbpx

8 gjëra që një femër nuk ja thotë asnjëherë partnerit

Edhe gratë sigurisht qe kane sekretet e tyre dhe nuk është e thënë qe ato te jene plotësisht dhe deri ne fund te sinqerta me partnerin, pavarësisht masës se dashurisë për te.

Qe kur ai gabon ndonjëherë, ajo mendon se ishi nuk do ta kish bere këtë gabim
Qe kur ai është larg, vesh një teshe te dhuruar prej tij, ose fle me ndonjë send tjetër qe i përket atij.
Numrin e sakte te personave me te cilët është puthur
Qe kur është ndare, ka kaluar me ore te tera ne Facebook duke e përpjekur te zbuloje ndonjë mikeshe te re ne jetën e tij
Qe ka kërkuar ne internet truke nga me te sofistikuarat për te mësuar se si ta beje atë te çmendet pas saj.
Qe kur ka mbetur vetëm ne shtëpi, vetja i është dukur si ne një shpelle
Qe kohet e fundit, ka chat-uar pak si shume me një tjetër mik “social”…

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close