fbpx

Jolevski: Maqedonia nuk ka rrezik nga sulmet terroriste

Ministri i mbrojtjes Zoran Jolevski, ka deklaruar sot se Maqedonia nuk ka rrezik nga sulmet terroriste si jo qe ndodhi ne Paris, por sipas tij strukturat e sigurisë me vëmendje ndjekin ngjarjet në botë dhe analizojnë situatën në botë.

“I ndjekim me kujdes ngjarjet që ndodhin në botë, duke përfshirë edhe ngjarjet e fundit në Paris. Bëjmë analiza të përbashkëta me vendet partnere për situatën e sigurisë në Evropë dhe regjion. Në këto momente Maqedonia është e sigurt”, tha Jolevski.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close