fbpx

Këshilli iniciues kërkoi publikimin e vendimit për Kezharovskin

Këshilli iniciues për lirimin e gazetarit Tomisllav Kezharovski e ftoi Gjykatën e Apelit që deri të premten, 16 janar 2015, ta deklaroj vendimin, për të cilën, ashtu si informoi gjykatësi Safet Kadriu veçse është sjell.

Nëse deri te premten nuk publikohet vendimi , Këshilli iniciativë do të dërgoj një thirrje publike deri tek të gjithë gazetarët dhe qytetarët që me prezencën e tyre para Gjykatës së Apelit ta tregojnë pa kënaqësinë e tyre për shtyrjen e publikimit të gjykimit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close