fbpx

Paditen për shitje të “amfetaminës”

Policia e  Strumicës deri te Prokuroria Themelore Publike -Strumicë dorëzoi kallëzim penal kundër personave Zh.M. (26) dhe Z.Ç., (29) të dytë nga Shtipi të dyshuar për “prodhim të paautorizuar dhe lëshim në shitje të drogave narkotike, substancave psikotropikale dhe prekursorëve”.

Të dy të denoncuarit, njoftoi sot MPB, në marrëveshje të ndërsjellë me qëllim që bashkërisht të realizojnë dobi pronësore kundërligjore, pa autorizim për shkak të shitjes më datën 8 të këtij muaji janë nisur për në Sofje, Bullgari dhe nga person i panjohur shtetas bullgar kanë blerë “amfetaminë” për shumë prej 360 levash me peshë të përgjithshme prej 54,45 gramë. Ditën tjetër gjatë kontrollit të kryer ndaj të denoncuarit të parë të kryer nga ana e nëpunësve policorë deri te Stacioni policor për vendkalim kufitar Novosellë, substancë psikotopikale është gjetur e fshehur në brekët e të denoncuarit të parë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close