fbpx

Shkariq: Ivanov nuk do vë veto mbi ligjet e arsimit

Svetomir Shkariq, profesor i të Drejtës kushtetuese dhe ish këshilltar i presidentit Gjorge Ivanov na deklaratën për “Dojçe Vele” ka thënë se presidenti nuk do vë veto në ligjet e arsimit pasi ashtu ka premtuar në programin e mandatit të parë.

“Ivanov është në gjendje të rëndë- nga njëra anë president, nga ana tjetër profesor me përvojë që është i vetëdijshëm me këto ndryshime se cenohet autonomia e Universiteteve e garantuar me kushtetutë. Ai shumë mirë e dinë se çfarë do të thotë kjo autonomi…”, ka thënë Shkariq.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close