fbpx

Më 14 janar mediumet do t’ua servojnë “Ditën e heshtjes”

Për shkak të masakrës që ndodhi në redaksinë e gazetës franceze, “Sharli Ebdo”, vendet e rajonit Kroacia, Maqedonia, Rumania, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi dhe Serbia që janë pjesë e platformës “Ferpres.eu”, do të iniciojnë “Ditën e heshtjes”, e cila do të shënohet më 14 janar në periudhën prej orës 11.30 (koha e sulmit ndaj redaksisë) deri orën 14 në këto gjashtë vende.

“Ftohen të gjitha shtëpitë mediatike, agjencitë gazetareske, të gjitha blogjet dhe qytetarët që prezent nëpër rrjetet sociale, nëpër ueb faqet dhe rrjetet e tyre sociale, në këtë kohë të publikojnë titullin “Dita e heshtjes”, me çka do të tregohet se si do të dukej bota pa gazetarë, mediume dhe pa fjalë”, qëndron në njoftimin e Qendrës për aktivitete mediatike.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close