fbpx

Qyteti i Shkupit do të ndajë certifikata për taksistët

Qyteti i Shkupit do të ndajë certifikata për shoferë auto­taksi.

Certifikatë do të marrin kandidatët të cilët e kanë përfunduar trajnimin dhe e kanë dhënë provimin.

Certifikatat do t’i ndajë kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close