fbpx

Komunikacioni pa ndalesa në kushte dimërore

Komunikacioni në të gjitha rrugët po zhvillohet në kushte dimërore, ndërsa për shkak të temperaturave të ulta në vendet më të larta, është e mundur paraqitje e ngricës.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe për dalje nga shteti.

Komunikacioni ajror zhvillohet në kushte normale. Janë realizuar të gjitha fluturimet dhe aterimet e parashikuara

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close