fbpx

Profesorët paralajmërojnë bojkot inovativ të mësimit

Plenumi i profesorëve me plan B nëse propozim-Ligji për arsim të lartë merr dritë jeshile nga deputetët në kuvend dhe nëse nuk vendos veto ish profesori universitar dhe president aktual Gjorge Ivanov.

Profesori Universitar Nikos Çausidis i cili është anëtarë i Plenumit të profesorëve deklaroi se janë të gatshëm ta bojkotojnë mësimin në mënyrë tjetër inovative që do ti tregojë qeverisë se qeveria nuk mundet dhe guxon që njohurit ti vlerësojë vetëm me disa pyetje.

Propozim ligji sipas tij është kontradiktor dhe prek në autonominë e universiteteve por edhe në të drejtat themelore të studentëve dhe profesorëve.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close