fbpx

Sekretarët për provimin shtetëror- 100 mijë denarë rrogë!

Me ndryshimet e Ligjit për arsim të lartë shkruhet se Këshilli për akreditim dhe evaluim ka sekretar gjeneral dhe pesë sekretarë që janë përgjëgjës për disa lëmi që janë në kompetenca të Këshillit. Secili prej pesë sekretarëve kanë nga tre zëvendësa.

Nëse marrim parasysh se rroga mesatare sipas ESHS-së është 21 mijë denarë, atëherë rroga e sekretarit gjeneral do jetë 105.000 denarë. Pesë sekretarë do kenë rrogë prej 94,500 denarë, ndërsa zëvendësit e tyre nga 84.000 denarë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close