fbpx

Ivanov do t’i presë përfaqësuesit e plenumit të profesorëve dhe studentëve

Presidenti Gjorge Ivanov sot do t’i presë përfaqësuesit e plenumit të profesorëve dhe studentëve, informon kabineti i tij.

Ivanov u përgjigj pozitivisht në kërkesën e tyre për takim në të cilën ato do t’i shprehin qëndrimet e tyre për reformat e propozuara në arsimin e lartë.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close